DSA71 | DAME

ALPAKKA IN THE WILD

LEO PATTERNS & CHEEKY CHECKS


GET SOCIAL!Følg Du Store Alpakka på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene med oss!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du tagger ditt Dale-prosjekt med #DaleGarn

Har du ikke gjort det før, er det på tide å kaste seg over RUTER I STRIKK! Det er så enkelt! Først strikker du stripene på tvers og vrangmasker der du etterpå hekler kjedemasker til de vertikale stripene. Easy peacy! Og imponerende flott!
Så har vi lekt litt igjen. Bare sjekk ut ZOLA-GENSEREN i FAERYTALE! Effekten er helt magisk når man tar hundebørsten fatt og børster opp fibrene med korte, lette tak. Strukturen endrer seg, maskebildet forsvinner, og plagget får et loddent, stofflig preg. Veldig GØY!

Er faktisk temmelig svak for ZAHAVE GENSER og ZADIEE LANGJAKKE også! En herlig fusjon av afrikansk farge- og mønsterinspo i en slags hønsestrikkforkledning. Vi bare ♥!
Men – hvis vi MÅ velge, er det ingenting som kommer opp mot den tullete fine ZAHRA-GENSEREN. Innrømmer gladelig at det er superfavoritten akkurat nå, og den er slett ikke avskrekkende å strikke heller. Det blir ZAHRA på pinnene! Helt sikkert!

MYK & CHUNKY ALPAKKA

En dag uten deilige, myke alpakkaplagg er nesten utenkelig. Vi elsker alt som er supermykt, lett og luftig, tykt og fluffy – og dessuten godt på pinnene. Derfor gleder vi oss til å dele et helt hefte fylt med lekker fashionstrikk! Har du plass på strikkelista, frister vi med trendy strikk i garnkvaliteter du bare kan drømme om å få i ferdigstrikk.

Nå gleder vi oss til fortsettelsen, og ønsker alle dere fine DSA-følgere en nydelig, travel alpakka-høst. Og du! Husk å dele bilder og tagge oss så vi får se hva du har på pinnene! Det elsker vi ♥!

Vi ønsker hver især en herlig, kreativ høst med fantastisk garn og kul strikk på pinnene!

Gå til katalogBESTILL STRIKKEPAKKER HER