DSA57 | DAME & BARN 1-12 ÅR

DENIMBLÅTT & SNØHVITT

Alle vinterhjerter gleder seg


Hva har du på pinnene?Følg Du Store Alpakka på Facebook, og del gjerne bilder av det du har på strikkepinnene! Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norway Vi LIKER når du hashtagger ditt DSA-prosjekt med#dustorealpakka #dsaFatFaerytale #dsaBigSterk

Gå til oppskrifter

Du kjenner igjen den fine HJERTE-borden og de enkle mønsterbordene fint tilpasset det rundfelte bærestykket. Strikk i en ren, hvit bunnfarge med denimnyanser i mønsteret. Eller velg denim som hovedfarge. Her er det superenkelt å snu på fargene, så du kan også enkelt bytte til dine personlige favorittfarger.

Kofta til deg selv strikkes i storfavoritten STERK som er et bruksvennlig, mykt og forsterket garn alpakka og merinoull. Og her har du valget mellom jakke eller genser i samme mønster. Til småttingen og ungene går vi for MINI STERK i samme supre kvalitet som Sterk, bare tynnere. Dermed får du et finere maskebilde, og selv større mønsterborder funker fint på de minste størrelsene også. Dessuten elsker vi litt BLING i hverdagen, og har lurt inn de glitrende paljettene i bordene. Men det er helt uproblematisk å droppe bling’en siden dette effektgarnet ikke påvirker strikkefastheten. Og dermed blir kofta absolutt like fin til smågutter og -jenter.

Nå ønsker vi alle dere fine DSA-følgere en deilig ettervinter og spirende start på våren. Og kanskje deler du din VINTERHJERTER i sosiale medier? Det gleder oss stort!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN